Demokrati på Nordost!

Rapatacs demokratisatsning har snart pågått i ett år på Nordost, och vilket år sedan! Projektet med namnet Barnens Väg har innehållit massor med spännande och utvecklande aktiviteter för målgruppen, unga från 9 års ålder. Att kunna arbeta med att öka kunskapen om demokratiska processer utifrån ett bostadsområde har varit en resa, där projektet mött en mängd individer på olika arenor. Vilken ynnest att genom Barnens Väg få fira demokratin 100 år i Sverige!

Missa inte lördagens utställning på Nordost där ni får ta del av bland annat den karta som projektets deltagare tagit fram, samt där vi berättar om projektets framfart och dess kulturaktiviteter. Projektets ungdomsambassadörer finns på plats för att tillsammans med ledare berätta, och visa, vad vi lärt oss hittills under året.

Varmt välkomna till gården på Nordost, lördagen den 21/5 kl. 12:00-17:00.